Error During Configuration Load

Report application bugs here
Post Reply
zkdr
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2018, 23:27

Error During Configuration Load

Post by zkdr » 11 Aug 2018, 23:32

I'm getting this error:
Image

I looked in the config file - it's because I have a "kbd2" whose ID is a square character, or a character that isn't recognized.

What do?

zkdr
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2018, 23:27

Re: Error During Configuration Load

Post by zkdr » 12 Aug 2018, 00:11

Bump

Also, I've tried deleting the entry in the XML file, and that works until I close it again. Because it saves on close, it puts the entry in there again, and then I have to manually delete it every time.

admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: 01 Nov 2010, 13:00
Location: Prague, Czech republic
Contact:

Re: Error During Configuration Load

Post by admin » 13 Aug 2018, 07:50

Strange, try to rename the keyboard manually - at first tab. Then (on close) this new name should be stored in xml file.
Petr Medek
LUAmacros author

Post Reply