Visual Studio 2017 Community - ignoring luamacros

Report any bugs or suspicious behaviour here
Post Reply
niico
Posts: 3
Joined: 26 May 2018, 16:03

Visual Studio 2017 Community - ignoring luamacros

Post by niico » 26 May 2018, 16:05

Hi

I've got Luamacros working well - for example in Sublime Text. As a test I've remapped the z key to enter - and it works in Sublime Text.

When I switch to Visual Studio 2017, it just types keys on the second keyboard as if luamacros wasn't running at all. This is the only application this happens in (I'm also having similar problems with a Stream Deck).

Any ideas why this is and how to fix it?

thx.

admin
Site Admin
Posts: 726
Joined: 01 Nov 2010, 13:00
Location: Prague, Czech republic
Contact:

Re: Visual Studio 2017 Community - ignoring luamacros

Post by admin » 28 May 2018, 08:19

Make sure both applications (luamacros and Visual Studio) are running with the same user account. Just an idea...
Petr Medek
LUAmacros author

niico
Posts: 3
Joined: 26 May 2018, 16:03

Re: Visual Studio 2017 Community - ignoring luamacros

Post by niico » 28 May 2018, 22:48

They are I only have 1 account - this would be super weird on Windows no?

niico
Posts: 3
Joined: 26 May 2018, 16:03

Re: Visual Studio 2017 Community - ignoring luamacros

Post by niico » 06 Jun 2018, 14:21

I think this may be because I run Visual Studio as an Administrator - and Luamacros under a regular user account.

I haven't had a chance to test this hypothesis yet, will when I get to it.

Post Reply