Always showing "Not running"

Report any bugs or suspicious behaviour here
Post Reply
MrAndreas
Posts: 6
Joined: 12 Apr 2017, 02:37

Always showing "Not running"

Post by MrAndreas » 12 Apr 2017, 04:54

The status bar always shows "Not running" meaning it's difficult to know if a script is executing or not. Additionally there's no stop button to terminate an already running script.

admin
Site Admin
Posts: 595
Joined: 01 Nov 2010, 13:00
Location: Prague, Czech republic
Contact:

Re: Always showing "Not running"

Post by admin » 12 Apr 2017, 07:46

No, if LUA script is running (triggered by some macro) the status bar is updated
Petr Medek
LUAmacros author

Irenes
Posts: 1
Joined: 04 Jun 2019, 11:39

Re: Always showing "Not running"

Post by Irenes » 04 Jun 2019, 11:40

Looking forward to it!
I don't know what else to do but australian open tennis schedule. I'm going to read about its bonus features soon. I think it's time for me to play there.

Post Reply